VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van Ambrava.

Vacatures sales engineers Noord-West, Zuid-West en Midden Nederland

Ter aanvulling van ons sales team zijn wij op zoek naar Sales Engineers voor de volgende regio’s: Noord-West Nederland Zuid-West Nederland Midden Nederland Bekijk de vacature Sales Engineer Noord-West Zuid-West..

Boete

Utiliteitsgebouwen zonder energielabel beboet

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft onlangs 23 eigenaren van utiliteitsgebouwen beboet voor het verkopen van hun pand zonder energielabel. Sinds de invoering van het Besluit energieprestatie gebouwen is..

Met deze temperatuur val je het snelst in slaap

De een slaapt het liefste in een verwarmde slaapkamer, de ander zet bijna alle ramen open om frisse lucht door te laten. Verschillen in de perfecte slaapomstandigheden zijn er dus..

Referentieproject: ’s werelds enige ronde airco cassette

De  Samsung 360 cassette is de eerste en enige ronde airco cassette in de wereld. De firma Airflow uit Budel paste de 360 cassette toe voor haar klant 250K in..

Regeerakkoord

Veel aandacht voor duurzaamheid en gasloos verwarmen in regeerakkoord

Het kabinet Rutte III heeft haar plannen gepresenteerd voor de komende regeerperiode. Op het gebied van duurzaamheid zijn er veel maatregelen om de woningvoorraad energiezuinig en gasvrij te maken. De..

Welkom Denise Veeneman!

Ambrava heeft er sinds afgelopen week een nieuwe collega bij! Denise Veeneman is bij ons in dienst getreden als medewerkster Marketing en Communicatie. Denise heeft na haar communicatie-opleiding een ruime..

Frank komt ons team versterken

Ambrava BV heeft er weer een nieuwe collega bij! Frank Mooi is bij ons in dienst getreden als Technical Support Engineer. Met Frank voegen wij wederom een ervaren en kundige medewerker toe..

Ambrava wint VSK award 2016!

Ambrava heeft tijdens de VSK 2016 de VSK innovatie award gewonnen in de categorie design, met de Samsung 360 cassette. Directeur Rimme van der Ree ontving de award gisteravond tijdens..

Ambrava Samsung inverter warmtepomp chiller

Samsung introduceert DVM inverter warmtepomp chiller op de VSK 2016!

Met het verbod op R22 sinds 1 januari 2015 is de vraag naar koudwater-machines die voldoen aan de Europese F-gassen regelgeving enorm toegenomen. Om  hieraan te voldoen ontwikkelde Samsung een..

Nominatie VSK Innovatie Award voor Samsung 360 cassette

De nominaties voor de VSK Awards 2016 zijn bekend. In vier categorieën werden in totaal 12 inzendingen genomineerd. Tijdens de vakbeurs worden de winnaarsbekend gemaakt en de zogenaamde ‘installatie-oscars’ uitgereikt. De..

Samsung DVM vrf warmtepomp met warmteterugwinning is energiezuinig

Nieuwe Belastingplan 2016 maakt ruim baan voor warmtepomp

Deze week werd bekend dat Staatssecretaris Eric Wiebes zich verzekerd heeft van een meerderheid in de Eerste Kamer voor zijn Belastingplan voor 2016. De nieuwe plannen zorgen onder andere voor..

Ambrava staat op de VSK

Samsung innovatieplein op de VSK

Op de VSK 2016 introduceert Ambrava de nieuwste producten uit het Samsung Klimaatbeheersing programma. In een ‘walk of experience’ krijgen bezoekers een volledig beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden,..

Ambrava kamerbreed genieten

Samsung introduceert 360° geluid: het kamerbreed genieten

De nieuwe Samsung Wireless Audio Speakers zetten een nieuwe standaard voor genieten. De speakers maken gebruik van een nieuwe technologie: de Samsung Ring Radiator. Hiermee wordt het geluid 360° verspreid...

Samsung scroll compressor met vapor injectie

De Samsung compressor in het nieuws

In de RCC van de maand november wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Samsung Scroll compressor met Vapor injectie. Deze unieke compressor, die zorgt voor extreem hoge COP waarden, wordt sinds kort door Samsung..

Energie-efficiente werking van een Samsung DVM vrf mini airco

Ecobouw 2015 lezing: Zonder warmtepomp geen 0 op de meter!

In de komende jaren gaan we in Nederland grote stappen maken om onze woningen energiezuiniger te maken. Bijna energieneutraal in 2020 en in ieder geval 0 op de meter voor..

Nieuwe collega Ambrava/Samsung klimaatbeheersing

Ambrava NV breidt uit!

Ambrava nv heeft een nieuwe collega! Vanwege de groei die wij als bedrijf momenteel doormaken, is ons team sedert 2 maart versterkt met Philippe De Salaberry.  Phillipe treedt bij ons..

Ambrava nv is verhuisd

Ambrava NV is verhuisd!

Ambrava NV, exclusief invoerder Samsung klimaatbeheersingsapparatuur voor de Benelux,  is verhuisd van Deurne naar een nieuw gebouw in Brecht! “Wij zaten hier in de expansie van de afgelopen jaren gewoon..

Eurovent certificaat voor Samsung DVM vrf warmtepompen airco

Officiële Eurovent certificatie voor Samsungs DVM S!

Samsung heeft als eerste leverancier van klimaatbeheersingsapparatuur haar DVM S systemen laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Eurovent. Na toetsing van onze systemen aan Eurovent condities mogen wij met gepaste..