VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van Ambrava.

Bezoek ons van 11 t/m 13 september op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

De ontwikkelingen in de installatiesector volgen elkaar in rap tempo op. Tijdens de Installatie Vakbeurs presenteert de branche de nieuwste ontwikkelingen en krijgen bezoekers informatie over slimme nieuwe producten die..

Bezoek ons 12 en 13 september op Architect@Work Rotterdam

Woensdag 12 en donderdag 13 september verandert Ahoy Rotterdam in het middelpunt van hét architectenevenement van het jaar: Architect@Work. De exposanten leggen zich toe op innovaties die interessant zijn voor..

Catalogus Ambrava Samsung airconditioning 2018-2019

Voor installateurs: vraag nu onze nieuwe catalogus aan

Met trots presenteren wij onze nieuwe catalogus 2018-2019. In deze catalogus vindt u onder meer de nieuwe Samsung Wind-Free range en het TDM Plus Eco Heating System. Bent u installateur..

Samsung Wind-Free wint VSK Award!

Ambrava heeft de met de Samung Wind-Free range de VSK Award in de categorie Gezond & Comfort in de wacht gesleept. Het binnendeel van Wind-Free zorgt door duizenden microgaatjes in..

Tochtvrij koelen met Samsung Wind-Free

Tijdens de VSK van 6 t/m 9 februari 2018 presenteert Ambrava de nieuwe Samsung Wind-Free range. Uniek aan Samsung Wind-Free zijn de vele microgaatjes in de behuizing en de uitblaaslinialen,..

Zakelijke grootverbruikers worden verplicht energiebesparende maatregelen te nemen

Ruim 100.000 bedrijven worden komend jaar gedwongen om energie te besparen. De overheid wil namelijk de Wet Milieubeheer uit 1993 gaan handhaven. In deze wet staat omschreven dat bedrijven energiebesparende..

Vacature: After sales technicus

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een After sales technicus. Jij bent als technisch specialist het aanspreekpunt van onze klanten (installateurs). Jouw belangrijkste taak is het..

Energielabel kantoor

Energielabel C vanaf 2023 verplicht voor kantoorpanden, maar gaan we dit halen?

Het jaar 2023 lijkt ver weg, maar het is een cruciaal mikpunt in de verduurzamingsmaatregelen van de overheid. Alle kantoorpanden moeten vanaf dan voorzien zijn van energielabel C of hoger...

Energielabel

Huis met energielabel A of B levert gemiddeld 6.000 euro meer op

Onderzoek door Tilburg University heeft aangetoond dat huizen met een energielabel A of B gemiddeld maar liefst €6.000 meer opleveren bij verkoop dan huizen met een slecht energielabel. In de studie..

Boete

Utiliteitsgebouwen zonder energielabel beboet

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft onlangs 23 eigenaren van utiliteitsgebouwen beboet voor het verkopen van hun pand zonder energielabel. Sinds de invoering van het Besluit energieprestatie gebouwen is..

Met deze temperatuur val je het snelst in slaap

De een slaapt het liefste in een verwarmde slaapkamer, de ander zet bijna alle ramen open om frisse lucht door te laten. Verschillen in de perfecte slaapomstandigheden zijn er dus..

Referentieproject: ’s werelds enige ronde airco cassette

De  Samsung 360 cassette is de eerste en enige ronde airco cassette in de wereld. De firma Airflow uit Budel paste de 360 cassette toe voor haar klant 250K in..

Regeerakkoord

Veel aandacht voor duurzaamheid en gasloos verwarmen in regeerakkoord

Het kabinet Rutte III heeft haar plannen gepresenteerd voor de komende regeerperiode. Op het gebied van duurzaamheid zijn er veel maatregelen om de woningvoorraad energiezuinig en gasvrij te maken. De..

Ambrava wint VSK award 2016!

Ambrava heeft tijdens de VSK 2016 de VSK innovatie award gewonnen in de categorie design, met de Samsung 360 cassette. Directeur Rimme van der Ree ontving de award gisteravond tijdens..

Ambrava Samsung inverter warmtepomp chiller

Samsung introduceert DVM inverter warmtepomp chiller op de VSK 2016!

Met het verbod op R22 sinds 1 januari 2015 is de vraag naar koudwater-machines die voldoen aan de Europese F-gassen regelgeving enorm toegenomen. Om  hieraan te voldoen ontwikkelde Samsung een..

Nominatie VSK Innovatie Award voor Samsung 360 cassette

De nominaties voor de VSK Awards 2016 zijn bekend. In vier categorieën werden in totaal 12 inzendingen genomineerd. Tijdens de vakbeurs worden de winnaarsbekend gemaakt en de zogenaamde ‘installatie-oscars’ uitgereikt. De..

Samsung DVM vrf warmtepomp met warmteterugwinning is energiezuinig

Nieuwe Belastingplan 2016 maakt ruim baan voor warmtepomp

Deze week werd bekend dat Staatssecretaris Eric Wiebes zich verzekerd heeft van een meerderheid in de Eerste Kamer voor zijn Belastingplan voor 2016. De nieuwe plannen zorgen onder andere voor..

Ambrava staat op de VSK

Samsung innovatieplein op de VSK

Op de VSK 2016 introduceert Ambrava de nieuwste producten uit het Samsung Klimaatbeheersing programma. In een ‘walk of experience’ krijgen bezoekers een volledig beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden,..

Ambrava kamerbreed genieten

Samsung introduceert 360° geluid: het kamerbreed genieten

De nieuwe Samsung Wireless Audio Speakers zetten een nieuwe standaard voor genieten. De speakers maken gebruik van een nieuwe technologie: de Samsung Ring Radiator. Hiermee wordt het geluid 360° verspreid...

Samsung scroll compressor met vapor injectie

De Samsung compressor in het nieuws

In de RCC van de maand november wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Samsung Scroll compressor met Vapor injectie. Deze unieke compressor, die zorgt voor extreem hoge COP waarden, wordt sinds kort door Samsung..

Energie-efficiente werking van een Samsung DVM vrf mini airco

Ecobouw 2015 lezing: Zonder warmtepomp geen 0 op de meter!

In de komende jaren gaan we in Nederland grote stappen maken om onze woningen energiezuiniger te maken. Bijna energieneutraal in 2020 en in ieder geval 0 op de meter voor..

Nieuwe collega Ambrava/Samsung klimaatbeheersing

Ambrava NV breidt uit!

Ambrava nv heeft een nieuwe collega! Vanwege de groei die wij als bedrijf momenteel doormaken, is ons team sedert 2 maart versterkt met Philippe De Salaberry.  Phillipe treedt bij ons..

Ambrava nv is verhuisd

Ambrava NV is verhuisd!

Ambrava NV, exclusief invoerder Samsung klimaatbeheersingsapparatuur voor de Benelux,  is verhuisd van Deurne naar een nieuw gebouw in Brecht! “Wij zaten hier in de expansie van de afgelopen jaren gewoon..

Eurovent certificaat voor Samsung DVM vrf warmtepompen airco

Officiële Eurovent certificatie voor Samsungs DVM S!

Samsung heeft als eerste leverancier van klimaatbeheersingsapparatuur haar DVM S systemen laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Eurovent. Na toetsing van onze systemen aan Eurovent condities mogen wij met gepaste..